Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич заяви, че би бил

...
Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич заяви, че би бил
Коментари Харесай

Терзич: Дортмунд отново ще бъде шампион, но не знам кога

Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич съобщи, че би бил удовлетворен от представянето на своя отбор, когато хората напущат стадиона с чувството, че нямат самообладание да се върнат.

" Може да сте сигурни, че не желаеме нищо по-силно от това. Сигурен съм, че Борусия Дортмунд още веднъж ще бъде първенец, просто не знам по кое време тъкмо. Работим крепко за това. Всеки ден.

Ще създадем всичко, с цел да върнем Борусия на върха и почитателите отново да честват с тима на площада в Дортмунд. За страдание, никой не може да подсигурява или да ни каже, че ще стане по този начин. Не мога да обещая това. Мога единствено да обещая, че ще работим съществено всеки ден. Знаем, че нищо не идва безплатно, само че ние също не желаеме това, а ще работим, с цел да го реализираме ".

39-годишният експерт разкри за какво направи 19-годишния англичанин Джуд Белингам трети капитан на тима. " Направих го, тъй като той може да се оправи. Джуд не е локален, само че съставлява характера на нашия район.. Не ме интересува на какъв брой е години или какъв брой висока е трансферната му цена. Интересува ме какво дава на тима. Знам, че това изпълва Джуд с горделивост. Тази отговорност не е подарък. Джуд си я заслужи ", безапелационен бе Терзич за перспективния футболист.
 Борусия (Дортмунд) сложи цена от 150 милиона евро за Джуд Белингам
Борусия (Дортмунд) сложи цена от 150 милиона евро за Джуд Белингам

Клубът желае да удължи контракта на британския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР